Nieuwsbrief (April 2019)

 

Tandarts G. Numan

Tandarts G. Numan

 

Geachte patiënt,


Inmiddels ben ik al ruim twee jaar, met veel plezier, werkzaam bij Centrum Mondzorg Veendam.  U zult gemerkt hebben dat ik niet meer op de woensdagmiddag en op de donderdag in de praktijk aanwezig ben.  Langzaam ben ik aan het afbouwen.  Vanaf 3 april is de woensdagochtend tevens uit mijn agenda verdwenen.

Per april komt er een nieuwe ervaren collega, Kirsten Freudenstein, in onze praktijk werken.  Met alle vertrouwen laat ik haar op woensdag mijn taken overnemen en de bedoeling is dat ze uiteindelijk nog meer patiënten zal gaan behandelen.

Ze wil graag met u kennis maken en u de tandheelkundige zorg geven die u nodig heeft en bij u past.

Tot slot wil ik u danken voor het vertrouwen dat u mij heeft gegeven in al die jaren dat ik u tandheelkundige zorg heb verleend.  Betekent dit nu dat ik ga stoppen met tandheelkunde in Centrum Mondzorg Veendam?  Nee nog niet, maar ik heb wel het woord afbouwen gebruikt en dat betekent dat er op enig moment een einde komt aan mijn zorgverlening in deze praktijk.  Als dit moment daar is, zult u hierover tijdig bericht van mevrouw S. Hayasaki en mij ontvangen.


Met vriendelijke groet,


Gerk Numan


Tandarts Kirsten Freudenstein

Tandarts Kirsten Freudenstein

Geachte patiënt,


Mijn naam is Kirsten Freudenstein, ik ben 54 jaar en sinds april kom ik het team van tandartsen versterken.

In 1993 ben ik afgestudeerd in Freiburg im Breisgau (D) en heb ruime tandheelkundige ervaring opgebouwd in mijn eigen praktijk in Drenthe.

Daarnaast werk ik sinds 2017 ook in het UMCG als docent tandheelkunde om mijn kennis en passie voor het beroep over te dragen.

Mijn expertise ligt in cosmetische tandheelkunde, behandeling van angstige mensen, kindertandheelkunde, protheses op implantaten, zenuwbehandelingen, implantologie en uitgebreid kroon- en brugwerk.

Mijn doel is : uw gebit zo lang mogelijk te behouden en voor een stralende lach te zorgen !

Een goede, vriendelijke en begrijpelijke communicatie ligt ten grondslag aan de uitvoering en succes van een behandelplan.

Maakt u gerust een afspraak met mij zodat we samen kunnen kijken wat voor u de beste oplossing is.


Met vriendelijke groet,


Kirsten FreudensteinTandarts Bas Beems

Tandarts Bas Beems

Afgelopen december is onze praktijk verrijkt met de komst van de jong afgestudeerde tandarts Bas Beems.  Bas brengt ons weer nieuwe inzichten in het vak van de tandheelkunde en zijn enthousiasme wordt niet alleen door het team, maar ook door menig patiënt gewaardeerd. Het is dan ook met gedeelde gevoelens dat we van Bas Beems in augustus afscheid moeten nemen.  Bas is aangenomen aan de VU Amsterdam om zijn opleiding tot kaakchirurg te starten.  We wensen hem hier veel succes mee.

Zoals het ernaar uit ziet hebben we vanaf september weer een dynamische jonge vrouwelijke tandarts erbij.  Meer nieuws hierover volgt.Mondhygiëniste Maaike Hoogland-Heun

Mondhygiëniste Maaike Hoogland-Heun

Onze vertrouwde mondhygiëniste Maaike Heun is na haar zwangerschapsverlof weer terug bij onze praktijk.